Tuesday, January 3, 2012

フェトチーネのトマトクリームソース;)/Fettuccine Tomato Cream Sauce


今日はこの冬一番の寒さのシカゴです。
車にコーヒーを置き忘れたりすると、凍っちゃうの!
やっぱりこんな日は、前にも言ったような気がするけど、クリーム系のものが食べたくなります;)
私はトマトクリームが大好き♫トマトの甘みとクリームのコクがしっかりしていて、
更にうまみを増している感じです。長い間、私の定番。
このトマトクリームソースは単純。
クリームソースが出来上がったところにトマトペーストを加えてあるだけです。
ひと手間以下の手軽さです;)

トマトペ―ストは日本では小さいわりに高かったイメージで、
しかも手に入りにくかったけど、こちらでは170gの缶が1ドル以下で買えます。安い!
これがあれば、出来るお料理の数が簡単に増えるのがうれしい:)

I don't need to say that, but let me say that.
This Tomato cream sauce is SO good! Want to cook it again very soon. 
To make this tomato sauce, I put tomato paste into bechamel sauce. Easy.
Tomato paste is one of my buddies in the kitchen cabinet;)
It wasn't easy to find it when I was in Japan and was in a small tube, kind of expensive. 

Fettuccine is my favorite. I'm so glad that grocery stores have huge selections 
of pasta in America. 
In my country, basically they have spaghetti for sure plus macaroni. 
That's it but that's okay;)

人気ブログランキングへ にほんブログ村 料理ブログ 家庭料理へ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...