シンプルなミートボールは、肉のおいしさがよくわかる逸品♪
これ、何個でも食べれちゃう;)
基本は牛挽き肉に玉ねぎだけ。それに調味料。
ミートボールを焼いたの肉汁で、簡単にグレービーソースを作ります。
今回はコンソメスープを加えてとろみをつけただけ。
それだけでも、おいしい肉汁は確実においしいソースになります♪
いろいろと材料をいれた方が”凝ってる”ように思えたりもするけど、
最小限に近くして料理をすることで、素材そのものの味を感じられるようになります。
これはいつも私が大切にしていること。
実際、私の周りのお料理上手な方のシンプルなお料理は格別だったりするものです;)
昨日のフェトチーネの写真変えました!!=今日もフェトチーネ作りました♪
あれは昨日の夕食だったのだけど、どうしても写真が気に入らなくて、
ずーっと気になってて、変えてすっきり!あー、やってよかった;)
If you cook something as simple as you can, you could taste the real taste of the ingredients.
( I know some people love some specific condiments like ketchup or mayo! That's okay.)
Feeling the naural taste is gorgeous.
I switched the picture of Fettuccine on yesterday's posting.
To be honest, I didn't like that shot very mush. It made me annoyed.
So I cooked it again and took the new shot again.
The new one, I like it.