マッシュルームは生で食べられる?→はい、食べられます:)
生で食べるマッシュルームは香りが豊かで私は大好きです。食感も面白いし。
今日はそれに普通のパセリ、いんげん豆、そして大麦を混ぜて、
塩コショウ、シンプルにオリーブオイル。最後にレモンを搾りました。
とっても簡単でも、素材そのものの味がわかるおいしいサラダです。
使う素材がおいしければ、それで作るシンプルなお料理はおいしいという
単純なこと♫
大麦は最近の日本ではあまりなじみのない食材かとは思います。
NYCに住んでいた時、一番近所のマーケットがアーミッシュマーケットだった事もあり、
そこで売られていたお惣菜にはよく大麦が使われていました。
それからですね、私も使うようになったのは。
大麦は白米よりカルシウムも食物繊維も豊富です:)
ちなみに、アーミッシュとは、超簡単に言えば、今でも移民当時のままに自給自足の生活を
しているドイツ系移民です。電気も使わない生活です。
マーケットで手に入る食材は新鮮だし、お惣菜もとってもおいしいのでニューヨーカーに人気です;)
I'm a fun of raw mushrooms.
This simple flavorful salad is so easy.
I just used salt, pepper, extra virgin olive oil and fresh lemon juice for the taste.
So simple but so good.
When I lived in NYC, the nearest grocery was Amish.
I was happy with that because their cold and warm salad bar was always delicious.
There is no Amish grocery in my neighborhood.
I heard the only one was closed. But during the summer time, they have a small booth
at the farmer's market once a week. That's nice, look forward to it!