チョリソーとポテトがぎゅっと詰まった、満足感いっぱいのオムレツ。
今回はスペイン風オムレツに仕上げました。簡単♫
チョリソーに入っている様々なスパイスやハーブが、独特のいい香りを
オムレツに与え、ちょっとスパイシーな、味付けいらずのおいしいオムレツです;)
基本は卵とチョリソー。あとは好きな野菜などを加えて焼くだけ。
生のチョリソーが入っているので中までちゃんと火を通してくださいね:)
出来た頃には、卵も野菜もチョリソーのうまみを吸収して、おいしくなっています!
私はチョリソーは、何かに混ぜて調理する方が好きです。
そのまま焼いただけのチョリソーがブリトーなどに入っているのはちょっと
油っこいな~と感じる方です。だから、このように卵やズッキーニなど、
油と相性の良い食材とチョリソーの組み合わせが私には一番かな。
This is a wonderful omelet! A quick and easy meal.
It is always tasty and can be very colorful.
I usually put potatoes, onions for sure.
Plus bell peppers, tomatoes, broccolis or asparagus.
I usually put potatoes, onions for sure.
Plus bell peppers, tomatoes, broccolis or asparagus.
Chorizo in burrito is lil greasy to me, even it has rice, beans and vegies.
I prefer to cook chorizo with something that is good match with oil
like eggs, zucchinis and egg plants.
like eggs, zucchinis and egg plants.